Pokličite nas za
izdelavo ponudbe
041 348 873

Sekcijska garažna vrata RSD01/02

Sekcijska garažna vrata serije RSD01 so namenjena odprtinam:

Širina odprtine – od 2000 do 3500 mm

Višina odprtine – od 1800 do 2840 mm

Sekcijska garažna vrata serije RSD02 so predvidena za vgradnjo v odprtine:

Širina od 2000 do 6000 mm Višine od 2020 do 3070 mm

Ta vrata so lahko nameščena na odprtinah z najmanj 100 mm preklade (razdalja med vrhom odprtine in stropom) in najmanjšim potrebnim stranskim prostorom 85 mm.

Med razvojem vrat serije RSD01 so bile uporabljene vse izkušnje pri izdelavi sekcijskih vrat DoorHan. Pri njihovi proizvodnji se uporabljajo najbolj zanesljivi mehanizmi in le preverjene komponente.

Prednosti: vrata serije RSD01 se od ostalih vrat razlikujejo po mehkem delovanju, bolj trpežni konstrukciji  in večji vzdržljivosti.

Paneli so izdelani iz dveh slojev jeklenih lamel z vmesnim polnjenjem iz poliuretana.

Izgled: Različne možne kombinacija dizajna in barv prilagodimo željam kupca.

Zasteklitev: Zastekljene panele sestavljajo posebni aluminijasti profili, ki zagotavljajo enako stabilnost kot standardni jekleni in poliuretanski paneli in jih lahko z njimi preprosto kombinirate. Ponujamo vrata s standardno, polno in kombinirano zasteklitvijo.

Možna je tudi vgradnja oken, prilagojenih barvi in motivu vrat.

Vzmetni mehanizem (RSD01): napenjalne vzmeti so zasnovane za 10 000 ciklov.

Vzmetni mehanizem (RSD02): torzijske vzmeti, zasnovane za 25 000 ciklov, kar pomeni da so prilagojene večjim obremenitvam.

Varnost: Za varnost je poskrbljeno z obremenitvenim sistemom, ki odreagira v primeru dotika na oviro. Lahko se doda še dodatno varovanje v obliki fotocelic.

Pogon: S stropnim pogonom se bodo vaša sekcijska vrata doma odprla in zaprla s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika. V pogon je vgrajena tudi osvetlitev, ki se avtomatsko prižge ob aktivaciji pogona.

Dodatki: Daljinski upravljalniki, zunanji sprejemniki, tipkovnice in drugi dodatki avtomatizacije omogočajo priročno in varno odpiranje vrat. Vse krmilne naprave so optimizirane za povezavo s sistemi avtomatizacije DoorHan, lahko pa se jih kombinira tudi z napravami drugih proizvajalcev. Daljinske upravljalnike je preprosto programirati – le nekaj pritiskov na gumbe vam prihrani čas in zagotavlja varno in preprosto uporabo vseh sistemov avtomatizacije.